2011. április 19., kedd

A gyémánt a férfiak legjobb barátja is...

Ma már nem csak Marilyn Monroe híres idézete igaz („ a gyémánt a lányok legjobb barátja”), de a férfiak is előszeretettel viselnek gyémánt ékszert, akár több darabot is egyszerre!
Persze nem csak a csicsás pecsétgyűrűkre, és vastag (sárga) arany láncokra kell gondolnunk, ha a férfiékszerek kerülnek szóba, mostanában már rengeteg ízléses, stílusos, sőt kifejezetten szép férfi ékszert is terveznek a designerek.


Hölgyeim nekünk is könnyebb a dolgunk, ha meg szeretnénk ajándékozni életünk párját, mert szerencsére ma már nem csak az óra és a jegygyűrű lehet a férfi ékszere, de adhatunk karkötőt, mandzsettát, gyűrűt, sőt akár fülbevalót is ajándékba, ránevelve így az urakat az ékszerek szeretetére. 
S ha ők rendszeresen olyan ékszert kapnak tőlünk, amelyet szeretnek és szívesen viselnek, akkor talán Őket is „ránevelhetjük”, hogy ne felejtsék el, hogy  mi is szeretünk ékszert kapni ajándékba!
Azt hiszem, mi is örülnénk például ennek a gyűrűnek:



És ha még mindig nem volt elég meggyőző a rábeszélésünk, s a természet koronái idegenkednének a gyémánt viseletétől, mert „nőiesnek” tartják, akkor csodás alternatívaként ajánlhatunk nekik egy igazi különlegességet: hordjanak fekete gyémántot!
Íme két csodaszép férfi gyűrű, fekete gyémánttal, na ugye, hogy jól mutat(na) a férfiakon??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése