2011. április 20., szerda

Kedvencem, a stylistkirálynő Rachel Zoé ajánlata: Fekete gyémántos leopárd-gyűrű


Rachel Zoe napjainkban az egyik legfelkapottabb stylist: Nicole Richie mellett ügyfelei közé tartozik Cameron Diaz, Lindsay Lohan, Mischa Barton, Keira Knightley, Jennifer Garner, Kate Hudson, Debra Messing, és Anne Hathaway is.

Miért imádom Rachelt?

Nos, előszöris őrületes ékszerbolond: hitvallása szerint a kiegészítők még a ruháknál is fontosabb szerepet töltenek be az öltözködésben.
Állítólag Beverly Hills-i otthonában 400 db kabátot és megszámlálhatatlan mennyiségű cipőt tárol (arról nincs infóm, hogy hány millió db és hány millió dollárt érő ékszergyűjteménye van).


Rachel a New York Times hasábjain szerényen azt állította, hogy ő még Anna Wintournál (a Vogue főszerkesztőjénél) is befolyásosabb egyéniség. Persze a kételkedőknek elég csak arra gondolni, hogy pl. a  2011-es Oscar-gála egyik műsorvezetőjének, Anne Hathaway-nek mind a 8 ruhaszettjét ő állította össze, (állítólag csillagászati összegért).

Nos, mindezek után nézzük, mit ajánl nekünk az ékszermániás Rachel!

A brazil designer, Jack Vartanian fekete gyémántokkal kirakott, 18 karátos aranyból készült leopárd gyűrűt kínál,  -én mindig mondtam, hogy 2011 nagy ékszerdivatja az állatmintás ékszer lesz!! Mivel áprilisban, a gyémánt hónapjában járunk, ezért Rachelnek megint igaza volt, amikor az összesen 1,4 karátnyi fekete gyémánttal díszített leopárdgyűrűt ajánlja nekünk!
Ja, a csecsebecse ára mindössze 8  700 USA dollár…hölgyeim, ki hány darabot kér?

2 megjegyzés:

  1. Kedves Rachel!
    Máris küldhetsz egy ilyen gyűrűt, de ha lehet tigris legyen, természetesen ajándékba.
    Köszi: Éva

    VálaszTörlés
  2. Kedves Éva, kérlek, csapj hozzá még egyet, ilyenkor rám is gondoljatok ám!!:)

    VálaszTörlés