2011. augusztus 2., kedd

L.O.V.E. -Romantikus esküvők


Az utóbbi napok borús, esős időjárása után végre ránk mosolyog a napocska és kicsit kezd melegedni az idő, így a kedvünk is egy kicsit jobb, mint amikor csak ablak mögül néztünk ki szomorúan a szakadó esőre.
A vidámabb időben több kedvünk van a romantikához és az álmodozáshoz is, na és persze a szerencse is kedvez azoknak, akik most (az esküvői szezon közepén…) szándékoznak kimondani a boldogító igent.



 Katt a képekre a nagyobb méretekért!
 
Remélem, hogy sokan hivatalosak vagytok a nyáron esküvőkre (esetleg most várjátok a sajátotokat, vagy éppen már túl is vagytok rajta), addig pedig álmodozzunk együtt és idézzük meg a legszebb esküvők hangulatát!



Nem írok most okos dolgokat arról, hogy milyen csiszolású, hány karátos gyűrűvel illik eljegyezni minket, milyen legyen a kísérőgyűrű a jegygyűrűhöz képest –ezeket majd máskor (persze ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok nekem). Most csak dőljetek szépen hátra és nézegessük együtt a szép képeket…




Ha "véletlenül" elöl hagyjátok a gépet ennél az oldalnál, talán a párotoknak is megjön a kedve egy szép esküvőhöz, vagy évforduló ünnepléshez:)

Kellemes álmodozást!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése