2011. július 24., vasárnap

Lazaság, elegancia és erő: Rihanna csodás fotói


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én imádom Rihannát –a karcos hangját, a jó kis számait és a különleges szépségét.
Már régóta tervezem, hogy írok róla egy postot, és ebben az esős időben nincs is jobb alkalom erre:)
Nyomjuk be az Umbrella című számot és nézzük együtt a barbadosi istennő csodás fotóit!


„A stylistommal mindig a szexis, de nem túl lányos cuccokat szeretjük –mindig csempészünk egy kis vagányságot a megjelenésembe” –mondja Rihanna, az egyik legsikeresebb énekesnő és divatikon.

RiRi outfitjei mindig a spontaneitásról, az élvezetről és a nem igazán megtervezettségről szólnak, egyszerűen csak feldobja, amit úgy gondol, hogy jól néz ki, és már indul is – a kívülálló szemével így gondolhatjuk, mégis a látszólag laza megjelenésében mindig ott a kőkemény profizmus, és kicsit figyelmesebben megnézve láthatjuk, hogy az ő szettjeiben soha, semmi nem véletlen.
Rengeteg féle stílust láthatunk rajta –egyik nap Lady Gagás polgárpukkasztó, másnap kislányosan babaszerű, egyszer sportos, máskor pedig a vörös szőnyeg nagyéstélyis királynője –a „Rihannás megjelenés” mégis összetéveszthetetlen. 



Nézzük például a W magazinban megjelent fotókat –egyszerre provokatívak és mégis művésziek. 

A képekről csakúgy süt az erő és az elegancia még akkor is, ha egyik-másik képen szinte semmit nem visel Rihanna. 




 A képekre kattintva, nagyobb méretben megnézve őket megfigyelhetjük az összes fotón az ékszerek figyelmes kiválasztását: kivétel nélkül mindegyik képen az ékszerek önmagukban viselve elegánsak, és a "körítéstől" (haj, smink, meztelenség, pózok, erős make up) lesznek vagányak. Még a kesztyűk is tele vannak drágakövekkel:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése