2011. július 20., szerda

Stílustipp Nicole Scherzingertől: „kis fehér” –atlétatrikó, némi gyémánttal turbózva


A 120 éves patinas gyémántcég, a Mouawad egy különleges kollekcióval lepte meg a divatrajongókat, frissítve ezzel a “gyémánt mindig klasszikus” imázst: 
“Mesterművek gyűjteménye” c. kollekcióját kifejezetten a Victoria’s Secret fehérneműcég éves bemutatójára tervezte és ott mutatta be először.

A fehérneműk mellett a zene felé is nyitott a Mouawad, akik sztárok sokaságának terveztek már ékszert (Heidi Klumtól Kylie Minouge-ig, és nagy kedvencemig, Gwen Stefani-ig sok sok hollywoodi sztár viseli szívesen az ékszereiket): a Victoria’s Secretnek tervezett ékszereket a bemutató után egy gyönyörű énekesnőre is felpróbálták: Nicole Scherzingert maga a tervező-tulajdonos, Pascal Mouawad választotta „privát bemutatóra”, vagyis próbáltatta fel vele egymás után a show-ra tervezett csodás gyémánt ékszereket. 

Pascal Mouawad összesen ötmillió dollár értékű smukkot adott Nicole-ra: 
először egy 51,15 karátnyi gyémántot és 52 kaátnyi rubint egyesítő 2,8 millió dolláros nyakláncot adott rá:


Ezt követte egy 174 karátos zafír és 38 karát gyémánt kombinációjú nyakék 1 620 000 dollár értékben, amelyet nem ítélt elégnek:), így kiegészítette egy félmillió dolláros hozzáillő karkötővel. 


Végül, a próba után „hálából” az úriember tervező Nicole-nak ajándékozott egy 7,5 karátos Rosette Gyémánt keresztet, amelyet kizárólag az énekesnő számára tervezett:


Érdemes megfigyelni, hogy a ragyogó gyémánt ékszereket Nicole nem nagyestélyi ruhakölteményre, hanem egy egyszerű fehér atlétatrikóra próbálja, ezzel igazolva, amit én is mindig hangsúlyozok:), hogy ne féljünk a stílusok keveredésétől, bármilyen egyszerű ruhát kombinálhatunk és feldobhatunk kiegészítőkkel (jelen esetben gyémánt ékszerekkel), a hatás pedig egyedi és elegáns lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése