2011. május 23., hétfő

Hétfői Hazai: Lokalwear


This is the beginning of a beautiful friendship… avagy romantika matyó mintában!

A brazil, riói születésű Bruna Seve szívét Magyarországra húzta a szerelem… magyar férjet választott magának, akivel Budapesten él.

A korábban a Tod’s-nál, illetve Celine-nél is dolgozó Bruna úgy látszik, beleszeretett a magyaros mintákba (nos ennek mi csak örülni tudunk). Két kollekciója is magyaros gyökerekhez nyúl vissza, a Csodaszarvas, illetve Matyó kollekció szinte mindegyik darabját azonnal elfogadnám! 
 Katt a képekre a nagyobb méretért!

A New York-i Divatintézetben diplomázott Bruna márkája, a LOKALWEAR a tradicionális magyar motívumokat, büszkeségeinket úgy használja fel, hogy egyszer sem lépi át a giccs határát, inkább az „aranyos”, „jópofa” és „szép” jelzők jutnak eszünkbe az ékszerei láttán.
A Lokalwear-nél van minden: fülbevaló, karkötő, nyaklánc, mandzsetta, akár minden ékszerünket összehangolhatjuk (bár az lehet, hogy kicsit már túl sok lenne? :) ), vagy csak egy-egy darabbal jelezhetjük magyaros vidám kedvünket!



Külön cuki, hogy a Csodaszarvas medálok-karkötők magunkra kötésekor kívánni kell valamit, a kívánság pedig teljesül, amint a vékony lánc elszakad… romantikus,nem?

Én biztos, hogy fogok vásárolni a matyó fülbevalók közül... Nektek hogy tetszenek? 
Képek:www.lokalwear.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése