2011. május 27., péntek

Pénteki Pasiékszer: "Mezítlábszandál" a plázsra


 
Love or hate? 

Férfi bokalánc (!) és lábravaló

Részemről a konzervatív vonalat képviselem, amikor a férfi ékszerekről van szó: gyűrű, karkötő, sluszpassz. Nekem már azt is nehéz volt megszokni, amikor a drogériákban megjelentek egész állványok, „férfismink” felirattal hirdetve púdert, szempillaspirált (!), szájfényt és hasonlókat –mindezt férfiak számára… elképzelve, hogy életem párja hozzám hajolva megcsókolna, de nem teheti, mert elkenődik a rúzsa, és/vagy a szemhéjpúdere….
Szerintem már az is határeset, amikor a pasink a fürdőszobában arrébb hesseget minket a tükör elől, mert kb 10x  annyi ideig készülődik, mint mi, a „szebbik nem”!
De úgy látszik, egyedül lehetek maradi elképzeléseimmel: mert a neten böngészve érdekes pasiékszereket fedeztem fel: egyrészt a Facebookon már feltettem képeket, (egyébként nagyon szép) gyöngy láb izékről, amelyek hölgyeken szép és egyedi látványt nyújtanak, megjelennek a pasikon is („mezítláb szandál –ez a hivatalos nevük):
 Katt a képekre a nagyobb méretért!
valamint rengeteg férfi bokalánc!!! kapható, amely legalábbis hmmmm érdekes!

Egyébként az ezeket áruló oldal tengerparti esküvőre szánja ezeket a darabokat, csak mondom, ha valaki erre készülne és stílusosan szeretné a tengerparton az igent kimondani, a vőlegény ezek szerint mezítlábszandál és/vagy bokalánc nélkül el se induljon!


Lávakőből, gyöngyből, üvegből (!) és kókusz háncsból készülnek ezek a mezítlábszandálok és bokaláncok, esetlenként ezüsttel, korállal, stb kombinálva. Egyébként nem olcsók: a mezítlábszandál párja (mert nehogy egyedül hordjuk ám!) 200 dollár körül mozog!
Van normál és strech (hihi) változat is választható :)



Nektek hogy tetszenek? Szeretnétek a pasitokon (esetleg apukátokon:) ) ilyet? Esetleg a kettőt együtt: lábravalót (párban, hmm?) PLUSZ bokaláncot?
Mezítlábszandállal, vagy anélkül, mindenkinek szép hétvégét kívánok! 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése