2011. május 3., kedd

A sztár, aki bolondul a smaragdokért: ANGELINA JOLIE


Angie, aki a wikipédia szerint: amerikai színésznő, fotómodell, író, producer, rendező és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különleges jószolgálati nagykövete.
A film-, illetve divatrajongók, vagy csak a jó ízléssel bíró hölgyek, és főleg urak számára azonban ő sokkal több ennél, igazi istennő és örök divatikon.
 A világ legszebb női között tartják számon és a média minden lépését követi (apropó, kis családjával vajon megérkeztek-e már ismét Budapestre?)
A média ott volt akkor is, amikor az első smaragd ékszer szettjében megjelent a vörös szőnyegen, a 2009-es Oscar-díjátadón, mindenkit elhomályosítva különleges és ragyogó megjelenésével. Az ékszermániásoknak némi info a „kis” fülbevalóról (amelyet egyébként szettben, egy gyűrűvel kiegészítve viselt):
Az ékszer tervezője Lorraine Schwartz, és 115 karátnyi kolumbiai smaragdból készült a füli, árcéduláján 2 500 000 USA-dollárnyi összeggel…
Persze vigasztalhat minket, hogy az élelmes ékszercégek rögtön megalkották a fülbevaló replikáját is, amelyhez mindössze 50 dollárért hozzájuthatunk.

Angie mindenesetre annyira beleszeretett a smaragdba, hogy a 2011-es Golden Globe-gálát sem bízta a véletlenre és a SMARAGDzöld Atelier Versace estélyijéhez ismét smaragd fülbevalót választott.
A ragyogó zöld színű ruha és viszonylag diszkrét smink tökéletesen kiemelte a csodás ékszer egyszerűségében gyönyörű látványát.


Végül, a Salt ügynök c. film tokiói bemutatóján ismét tutira ment a lógós smaragd fülivel, amelyet mint megszokhattuk, viszonylag egyszerűbb ruhával, natúr sminkkel és -mivel ez a fülbevaló valamivel kisebb-  feltűzött hajjal viselt.


Én imádom Angelina különleges és elegáns választásait, hát ti?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése