2011. május 20., péntek

Pénteki Pasiékszer: Johnny Depp a Karib tenger Kalózai 4.-ben



A tegnapi naptól láthatjuk a mozikban a Karib tenger kalózai 4. c. filmet –itt aztán a főszereplő Johnny Depp nem fogja vissza magát az ékszerekkel, hiszen nincs kalóz ékszerek nélkül –kb kétezer db. fülbevalót, nyakláncot, karkötőt, gyűrűt stb cipel magán Johnny az egész filmben.
Persze partnere, Penelope Cruz sem semmi… 

Nem véletlen, hogy a szemfüles Swarovski (a Walt Disney Pictures-szel összefogva) azonnal piacra dobta az ékszerek másolatait, amelyeket Jack Sparrow és oldalbordája, Angelica visel a filmben.

A keresztet ugyan Angelica viseli, viszont Depp vintage-szerű, ezüstözött kristály „Angelica Sárkány” gyűrűje, amely mini zöld kristályokkal van telerakva, akár egy rocker pasi ruhatárában is simán elképzelhető.   
A Koponya és Kard kollekció neve már önmagában is vicces, egyébként ennek darabjai unisex ékszerek :)


És végül egy  „minden kisfíú álma” medál: koponyás és kardos zászlós kis csoda…

A Swarovski kreatív igazgatója, Natalie egyébként úgy nyilatkozott, hogy a kollekció készítése közben maga az ékszerész csapat is remekül szórakozott, visszarepültek
gyerekkorukba. Fantáziájukat szabadjára engedve, ugyanakkor a filmben látott motívumokat megtartva, plusz a Swarovski modernségét kifejezve alkották meg az egyes darabokat. Az eredmény pedig egy rockos-dögös, de szép és egyedi kollekció lett.
Ha valaki a moziba készül és szeretne alkalomhoz illően megjelenni, akkor íme egy kézitáska-körömlakk szett, hogy igazán átéljük a kalóz feelinget :)
 
Az Opi-t a színek összeállításakor a misztikus hableányok, kincsek és mélytengeri kalandok inspirálták, csak hogy tudjátok:) Kellemes mozizást!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése