2011. június 15., szerda

Az olasz Vogue "mindent bele!" órakollekciója


Az olasz Vogue ékszer-melléklete idén nyárra a következőket ajánlja nekünk:

 

Órák, órák, órák! 
  • Minden stílusban és minden mennyiségben! Manapság az óra már nemcsak az időt mutatja, hanem kötelező divatkellékké lépett elő.  
  • Mix elv: minden mindenhez megy. Ami a ruháknál a color blocking (vagyis az eltérő, akár elütő színek kombinálása), az az óráknál a „mindent bele” divat: Legyen az óránk tiszta fekete, vagy gyémánttal borított, vintage, vagy abszolút avantgárd stílusú –most felvehetjük akár egyszerre mindet! Acélból, fekete számlappal, gyöngyházzal, fantáziaszínű csíkokkal, gyémántokkal körberakva, szatén karkötőóra, vagy alligátormintás –a lehetőségek tárháza szinte végtelen, idén minden divatosnak számít. Arany arannyal, bőr acéllal,stb. minden megengedett. 

  • Vintage ékszer: a "mindent bele" divat mellett a vintage a legnagyobb favorit 2011-ben, például az art deco stílusú, vagy annak tűnő ékszerek (ennek köszönhető az óriási bross őrület is, amely visszacsempészte a divatba ezt a pár éve még nagymamásnak számító ékszert).

Az olasz Vogue szemlélteti is nekünk egy gyönyörű képsorozaton a „mindent bele” elvet:


A bemutatott kollekcióhoz 70es évek ékszer- és karkötő órái, illetve maguk a –főként geometrikus mintás- karkötők, valamint a festészet, az op art minta és a minimál stílus adott inspirációt.



A Vogue képsorozatában a sportos kronográf óráktól a szupersikkes klasszikus modellekig, az óriás, oversize mérettől a minimálon keresztül a vintage-is minden megtalálható. Szóval Hölgyeim:

„óra indul”!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése